Úvodní fotka SDH Krasice

Sbor dobrovolných hasičů Krasice

SDH Krasice již 121 let plní úlohu dobrovolnického spolku na okrese Prostějov. V oblasti požární ochrany plní zásahová jednotka svou úlohu v rámci JPO V. Dále zastává funkci kulturního a sportovního vyžití. Družstva mladých hasičů Krasice předvádějí pravidelně skvělé výkony v požárním sportu, stejně jako družstva mužů a žen.

Děkujeme statutárnímu městu Prostějov, firmě Interforst s.r.o., Olomouckému kraji a Hostinec u Dudka za finační podporu na rozvoj a výchovu mladých hasičů

Příspěvky

Schůzka mladých hasičů se bude konat v pátek 1. března od 16:00 do 17:30 v tělocvičně ZŠ Jana Železného. S sebou sportovní oblečení, pití a obuv se světlou podrážkou. Vybíráme ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY VE VÝŠI 200 Kč na rok 2024.

Následující akce:
► 1. března trénink v tělocvičně
► 22. března trénink v tělocvičně

V tom rozvrhu může dojít ke změnám, o těch budeme případně informovat.

UPOZORNĚNÍ: pokud není do čtvrtečního večera zveřejněno datum dalšího tréninku, tak se daný týden nekoná. V případě dotazů nebo omluvenek pište prosím na email krasice.sdh@gmail.com nebo do zpráv na Facebooku SDH Krasice.

Děkujeme
Kolektiv vedoucích SDH Krasice


Ve 13. a zároveň posledním kole Okresní Dětské Ligy Prostějovska v roce 2023, které proběhlo na závodě v Kelčicích dne 23. září 2023, naše hasičské týmy zakončily sezónu vynikajícími výkony.

Mladší žáci A se umístili na skvělém 2. místě s výsledným časem 16,67 sekundy. Jejich precizní útok zahrnoval téměř dokonalý sestřel pravého terče za 16,31 sekundy, což potvrdilo jejich výjimečnou soutěžní formu.

Mladší žáci B obsadili 10. místo s výsledným časem 22,91 sekundy. I přes některé výzvy v tomto závodě si odnesli cenné zkušenosti a ukázali svou odhodlanost i v obtížných situacích.

Starší žáci A dosáhli 6. místa s výsledným časem 14,68 sekundy. Jejich vynikající výkon zahrnoval precizní sestřel levého terče za 13,24 sekundy, čímž dokázali udržet se v horní části tabulky.

Dorostenci A obsadili 12. místo s výsledným časem 19,78 sekundy. I přes určité obtíže v tomto závodě ukázali, že mají stále co nabídnout a jsou připraveni se dále zdokonalovat.

Celkově v ODL 2023 naše týmy dosáhly pěkných výsledků:

  • Mladší žáci A skončili na skvělém 4. místě se 111 body.
  • Mladší žáci B obsadili celkově 17. místo s 5 body.
  • Starší žáci A dosáhli 4. místa s celkovými 99 body.
  • Dorostenci A se umístili na 9. místě s 64 body.

Tímto zakončujeme úspěšnou sezónu v Okresní Dětské Lize Prostějovska a děkujeme všem našim týmům za jejich skvělý výkon a oddanost během celé soutěže. Těšíme se na další soutěžní sezónu a nové výzvy.

Dále děkujeme Statutárnímu městu Prostějov a firmě Interforst za finanční podporu mladých hasičů.

Zveme vás na XVII. ročník souteže mladých hasičů v požárním útoku „O pohár starosty SDH“ a předposlední 12. kolo Okresní dětské ligy Prostějovska který se TENTOKRÁT uskuteční v areálu ZŠ Jana Železného v sobotu 9. září 2023 od 10:00.

Parkování hasičské techniky v areálu ZŠ. Parkování osobních automobilů na přilehlých parkovištích.

Rezervace startovního pořadí se spustí v pondělí 4. září 2022 v 19:00.


Ve 8. kole Okresní Dětské Ligy Prostějovska v roce 2023, které se neobvykle konalo v noci na závodě s názvem „Vícov“ dne 25. srpna 2023, naše hasičské týmy opět ukázaly svou odhodlanost a schopnost soutěžit i za podmínek mimo běžný denní režim.

Mladší žáci A se umístili na skvělém 2. místě s výsledným časem 16,68 sekundy. Jejich precizní útok zahrnoval sestřel levého terče za 15,54 sekundy, což potvrdilo jejich schopnost udržet vysokou úroveň v jakémkoliv čase dne.

Mladší žáci B, bohužel, skončili na 21. místě a byli poslední v kategorii s neplatným pokusem (NP). I přes tuto neúspěšnou etapu si však odnesli cenné zkušenosti a příležitost k zlepšení.

Starší žáci A dosáhli 3. místa s výsledným časem 14,71 sekundy. Jejich skvělý útok zahrnoval téměř dokonalý sestřel pravého terče za 14,32 sekundy, čímž potvrdili svou sílu a schopnost konkurovat i za nočních podmínek.

Dorostenci A obsadili 4. místo s výsledným časem 13,90 sekundy. Jejich vynikající výkon zahrnoval precizní sestřel levého terče za 13,82 sekundy, což ukazuje jejich schopnost udržet se mezi nejlepšími v každém závodě.

I přes náročné noční prostředí naše týmy ukázaly výjimečnou sílu a schopnost přizpůsobit se různým podmínkám. Jsme hrdí na jejich odhodlanost a těšíme se na další výzvy v závodech Okresní Dětské Ligy Prostějovska.


V sedmém kole Okresní Dětské Ligy Prostějovska v roce 2023, které se konalo na závodě s názvem „Plumlov“ dne 1. července 2023, naše hasičské týmy opět excelovaly v požárním útoku a dosáhly vynikajících výsledků.

Mladší žáci A obsadili 6. místo s výsledným časem 17,47 sekundy. Jejich precizní útok sestávající ze sestřelu levého terče za 16,59 sekundy potvrdil jejich schopnost úspěšně konkurovat v této náročné soutěži.

Mladší žáci B se umístili na 10. místě s výsledným časem 19,28 sekundy, při sestřelu pravého terče za 18,21 sekundy. Jejich vytrvalost a nasazení vynesly týmu další cenné zkušenosti.

Starší žáci A si připsali skvělé 2. místo s výsledným časem 14,23 sekundy, při téměř dokonalém sestřelu pravého terče za 14,17 sekundy. Tato výhra potvrzuje jejich výbornou formu a schopnost soutěžit na vysoké úrovni.

Dorostenci A obsadili 8. místo s výsledným časem 15,66 sekundy, při sestřelu levého terče za 13,61 sekundy. I přes mírné klesnutí ve výsledkové tabulce ukázali, že mají stále co nabídnout a jsou ochotni se stále zdokonalovat.

Závod v Plumlově přinesl našim týmům další příležitost ukázat své dovednosti a odhodlání. Jsme pyšní na jejich výkony a věříme, že každý závod nám přináší nejen soutěžní radost, ale také cenné zkušenosti pro další výzvy v rámci Okresní Dětské Ligy Prostějovska.

Ve 5. kole Okresní Dětské Ligy Prostějovska v roce 2023, které proběhlo na závodu s názvem „Soběsuky“ dne 17. června 2023, naše týmy v požárním útoku opět předvedly svůj talent a odhodlanost v soutěžním prostředí.

Mladší žáci A obsadili 6. místo s výsledným časem 17,56 sekundy. Při sestřelu pravého terče za 17,19 sekundy ukázali skvělou souhru a preciznost, což je nesporně důležité v této disciplíně.

Mladší žáci B se umístili na 11. místě s výsledným časem 20,25 sekundy, přičemž při sestřelu pravého terče dosáhli času 19,14 sekundy. Jejich odhodlání a soutěživý duch vynesly týmu další cenné zkušenosti.

Starší žáci A se stali držiteli 2. místa s výsledným časem 13,78 sekundy, při skvělém sestřelu levého terče za 13,62 sekundy. Tato výhra potvrzuje jejich výjimečné dovednosti a soutěžní zkušenosti.

Dorostenci A obsadili 14. místo s výsledným časem 17,63 sekundy, při zachycení levého terče za 16,64 sekundy. I přes umístění na spodním konci tabulky ukázali, že mají potenciál a odhodlání se zlepšovat.

Soběsuky přinesly našim týmům další výzvu a příležitost k růstu. Jsme hrdí na jejich výkony a pevně věříme, že každý závod nám poskytuje cenné poznatky a inspiraci pro budoucí soutěže v rámci Okresní Dětské Ligy Prostějovska.

Sociální sítě

Nyní nás můžete sledovat i na sociálních sítích

Kontakt

E-mail sboru

krasice.sdh@gmail.com

IČO

62860372

Starosta SDH

Jméno

Martin Ressler

E-mail

martinressl@seznam.cz

Velitel SDH

Jméno

Roman Ressler

E-mail

roman.ressler@seznam.cz

Tel.

+420 605 981 835

Vedoucí mládeže

Jméno

Karolína Burešová

E-mail

buresova.karolina@seznam.cz